Мунварта Ірпеня використовуватиме для патрулювання електроквадроцикл

Комунальне підприємство “Муніципальна варта” використовуватиме новий електроквадроцикл під час патрулювань. Про це повідомляє Інформаційне агентство ITV з посиланням на сайт підприємства.   

“Муніципальна варта” долучилась до велопробігу, забезпечувала охорону громадського порядку під час заходів та презентувала свій новенький транспортний засіб — електроквадроцикл, на якому буде здійснюватися патрулювання набережної. Він стане у пригоді інспекторам МВ, зважаючи на довжину набережної (тепер її сумарна протяжність – 3 км), та величезну кількість об’єктів комунального майна, які потрібно оберігати, адже на даний момент тільки на новій частині набережної встановлено 120 ліхтарів, 100 лавочок, 80 смітників, 10 комплексів для проведення пікніків, 10 гамак-комплексів, арт-об’єкти, висаджено 561 дерево та 4,5 га газонної трави”, – зазначається в повідомленні. 

Як відомо, згодом обсяг роботи для інспекторів збільшиться: “нова частина набережної ще не має фінального вигляду, адже в майбутньому на ній буде побудовано багато нових об’єктів, і вона стане повноцінною масштабною спортивно-розважальною зоною”.

“Муніципальна варта” закликала містян у випадку виявлення на ірпінській набережній порушень громадського порядку, правил благоустрою міста чи фактів нищення комунального майна повідомити про це на цілодобову “гарячу лінію” (04597) 60-400 або (073) 07-00-557. На вказаний мобільний номер можна повідомити про факти правопорушень із фото- й відеофіксацією за допомогою месенджерів Viber і Telegram.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.