Волонтерський штаб Ірпеня просить про допомогу у доставці продуктів ветеранам

Представники волонтерського штабу в Ірпені просять про допомогу всіх небайдужих у доставці наборів для категорії ветеранів війни та дітей війни, які були закуплені по програмі “Турбота”.

Про це повідомив Антон Головенко, один з організаторів волонтерського штабу.

“По програмі “Турбота” було придбано більше 2000 продуктових наборів для категорії ветеранів війни та дітей війни. Тут навіть не про привітання… Тут про необхідну підтримку. І саме міська програма “Турбота” призначена для підтримки людей, які опинились в тяжких життєвих обставинах. І цього разу від нас потрібна допомога по доставці цих продуктів. Також плануємо закрити зверненя від людей, які зверталися раніше з категорії одинокі, багатодітні сім‘ї, хворі, які знаходяться на ізоляції”, – розповів Антон Головенко.

Волонтери стартують 8 травня в 10:00 за адресою: вул. Центральна, 55. “Відповідні адреси ми вже підготували. Будемо вдячні кожному, хто приєднається!”, – додав Головенко.

Нагадаємо, Ірпінська міська рада разом із Волонтерським штабом Ірпеня проводять акцію, присвячену 75-річчю Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні – “Привітай ветерана”. 

“Щороку поруч із нами залишається все менше учасників та очевидців тих подій, але кожному з них завжди дуже потрібні наша увага і підтримка. Тому у рамках міської програми “Турбота” Ірпінська міська рада виділила кошти на придбання продуктових наборів для ветеранів і дітей війни, які мешкають у нашому місті”, – розповів перший заступник мера Ірпеня Олександр Маркушин.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.