Надання пільг та орендних канікул: в Ірпені відбулася чергова сесія міської ради

Сьогодні в Ірпені відбулася вісімдесят перша сесія Ірпінської міської ради, яка стосувалася надання пільг та орендних канікул для малого та середнього бізнесу. Про це розповів в.о. мера Ірпеня Андрій Літвинов на своїй сторінці у соцмережі.

Він повідомив, що на період карантину звільнили від сплати сервітутів на землю, оренди землі, оренди комунального майна. Рішення стосуються тільки бізнесу, який попав під заборону діяльності відповідно до постанови Кабміну.

За його словами, прогнозована втрата бюджету за 2 місяці, відповідно до наданих пільг – до 2 млн. грн. “Робимо все, щоб зберегти та підтримати малий та середній бізнес в регіоні”, – додав Літвинов.

Нагадаємо, днями Ірпінська міська рада разом із Волонтерським штабом Ірпеня організували акцію, присвячену 75-річчю Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні – “Привітай ветерана”. 

“Щороку поруч із нами залишається все менше учасників та очевидців тих подій, але кожному з них завжди дуже потрібні наша увага і підтримка. Тому у рамках міської програми “Турбота” Ірпінська міська рада виділила кошти на придбання продуктових наборів для ветеранів і дітей війни, які мешкають у нашому місті”, – розповів перший заступник мера Ірпеня Олександр Маркушин.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.