Володимир Захлюпаний: Карплюк продовжить розвиток нашого регіону

Директор Ірпінської ЗОШ №13, що знаходиться в смт. Гостомель, Володимир Захлюпаний  переконаний, що діяльність Володимира Карплюка – це сучасний європейський  підхід до організації освітнього процесу в навчальних закладах та  системне бачення розвитку освіти регіону.

“У державі освіта завжди вважалась пріоритетом, разом з тим, вона на місцевому рівні фінансувалась за залишковим принципом.  Тільки з приходом команди Карплюка наші освітні заклади почали змінюватись: з’явились нові ліцеї, спортивні майданчики, добудовано поверх школи № 2 та корпус школи № 17. Школа, яку я маю честь очолювати, теж зазнала позитивних змін, а саме реалізовано проект енергоутеплення, здійснено заміну вікон, батерей опалення, освітлення, утеплення будівлі, проведена реконструкція освітлення території школи, замінена огорожа, придбано сучасне обладнання для кабінетів”, – розповів Володимир Захлюпаний.

Нагадаємо, що за результатами соціологічного дослідження, проведеного компанією “Социс”, за кандидата в народні депутати Володимира Карплюка готові віддати свій голос 43,9% виборців.

За час роботи Володимира Карплюка бюджет розвитку Ірпеня збільшився у 40 разів. Це дало можливість усього за кілька років реалізувати в Ірпені понад 200 соціальних проектів. Зокрема, у місті облаштовано 17 зелених зон; повністю оновлено та оснащено дитячу поліклініку, мамологічний центр, збудовано нові дитячі садки та відкрито ліцей ІЛІТ, а також реалізовано ще десятки проектів в освітній, комунальній та інших галузях.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.