Володимир Карплюк: мийте руки, і від інформаційних вірусів теж

Голова Інвестиційної ради Ірпеня Володимир Карплюк спростував черговий фейк чорної піарщиці Михайлини Скорик-Шкарівської про неможливість виходити мешканцям будинку, де мала найбільше контактів жінка з підозрою на коронавірус.

“Окремо звертаюся до редакторів ЗМІ – в Ірпені живе Михайлина Скорик-Шкарівська – вона розповсюджує фейки про Ірпінь і, зокрема, про те, що жителі цього будинку будуть замкнені в ньому 14 днів. Прохання не довіряти цьому джерелу інформації – пані Михайлина є чорною піарницею, нашим політичним опонентом і використовує людську біду для власного піару та нашої дискредитації. Мийте руки, і від інформаційних вірусів теж”, – заявив Карплюк.

Також голова Інвестради розповів, що весь антивірусний штаб Ірпеня в зборі біля будинку (Ірпінь, Тургенівська, 50А), де проживала жінка, яку підозрюють на коронавірусну хворобу. “Проводиться дезінфекція силами комунальних служб міста. Муніципальна варта поєднала зусилля з поліцією та ДСНС і оповістили жителів будинку про дезінфекційні заходи. Наші волонтери готові надавати допомогу, передавати продукти та ліки і засоби першої необхідності. Після дезінфекції жителі будинку зможуть заходити-виходити у звичному форматі та режимі”, – додав Карплюк.

Нагадаємо, сьогодні в Ірпені виявили першу людину, в якої підозрюють коронавірусну інфекцію. “Це вагітна жінка, якій у п‘ятницю зробили експрес-тест в 4-й амбулаторії Ірпеня і він виявився негативним. Наші лікарі у п‘ятницю зробили мазок на ПЛР-аналіз. Результат прийшов лише сьогодні. Зараз відправляємо на повторний ПЛР-аналіз”, – розповідає Олександр Маркушин.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.