Володимир Карплюк:”якщо Зіневич пройде детектор, то я теж його пройду”

26 вересня Олексій Зіневич запропонував голові партії “Нові обличчя” Володимиру Карплюку пройти детектор брехні. Карплюк, у свою чергу, кинув виклик Зіневичу: Олексію, перший крок за тобою. Якщо ти чесний – пройди детектор! Про це повідомив Володимир Карплюк на своїй сторінці у Facebook.

Володимир Карплюк заявив, що готовий пройти тест на детекторі брехні після того, як Зіневич першим пройде тест у прямому ефірі (на детекторі, який спільно оберемо шляхом жеребкування) і надасть чіткі та вичерпні відповіді на запитання:

  1. Чи давав ти особисто кошти Бучанському міському голові Анатолію Федоруку кошти за землю, на якій ти побудував собі приватний будинок у Бучі?
  2. Чи зрізали за твоїм проханням дерева на земельних ділянках, на яких ти побудував свій будинок у Бучі?
  3. Чи організовував ти схему по виділенню землі під твій будинок у Бучі на підставних осіб, в т.ч. на твоїх підлеглих, на твою сестру, на твою коханку і її сестру?
  4. Чи давав ти гроші підставним особам за виділення на них земельних ділянок у Бучі, на яких ти побудував свій будинок?
  5. Чи просив ти мене організувати через Бучанського міського голову Федорука обрізку кабелів конкурентів твоєї компанії “Бест”?
  6. Чи просив ти мене як мера Ірпеня через адмінресурс видворити з Ірпеня компаніям Андернет та ТВ нет і в подальшому замість них завести твою компанію “Бест”?
  7. Чи ламають співробітники компанії “Бест” комунальне майно, монтуючи кабелі інтернету?
  8. Чи ухиляєшся ти від сплати податків?
  9. Чи виплачує твій телеканал “Погляд” мінімальну заробітну плату працівникам “Погляду” з доплатою іншої частини коштів “у конвертах”?
  10. Чи давав ти вказівки журналістам каналу “Погляд” готувати сюжети по дискредитації забудовників, які відмовлялися співпрацювати з твоєю компанію “Бест”?
  11. Чи платив ти кошти (в т.ч. й через посередників) правоохоронцям за відкриття кримінальних проваджень на Карплюка?
  12. Чи платив ти кошти за рішення судів?
  13. Чи здійснював ти підкуп депутатів Ірпінської міської ради та тиск на них?
  14. Чи замовляв ти стеження за мною та моєю родиною?
  15. Чи є у тебе спільний бізнес з родиною Бучанського міського голови Анатолія Федорука?

“Якщо в результаті твого тестування на детекторі брехні виявиться, що ти брехун, то пообіцяй віддати 10 вкрадених земельних ділянок в Бучі другий крок буде за мною”,- наголосив Володимир Карплюк.

Як відомо, Олексій Зіневич – це скандальновідомий забудовник Лісової Бучі, який вкра 10 ділянок лісу на підставних осіб.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.