Володимир Гризлов розповів про секрети успіху виступів на фестивалі “Irpin Kids Fest”

Спокій, впевненість на сцені та професіоналізм. Ці та інші поради надав відомий аранжувальник та член оргкомітету міжнародного дитячого фестивалю “Irpin Kids Fest” Володимир Гризлов майбутнім учасникам  у програмі “Нова студія” Інформаційного агентства ITV. 

“Крім підготовки вокалістів до конкурсу потрібно ще дивитись на такі речі, як вільне відчуття себе на сцені. Щоб діти не мали відчуття страху. Ясно, що хвилювання повинно бути. Але коли воно переходить в страх і боязнь, то вся підготовка буде марною. Також потрібно, щоб діти співали в своє задоволення”, – 

Як відомо, фестиваль пройде з 30 травня по 3 червня і буде присвячений Міжнародному дню захисту дітей. Гала-концерт відбудеться 2 червня на Центральному міському стадіоні “Чемпіон”.

Це різножанровий фестиваль, на який з’їжджаються юні співаки, танцюристи, артисти оригінального жанру. Цього року він проходитиме уже втретє. На відміну від своїх попередників, де раніше брали участь тільки діти з Приірпіння, а пізніше – вже й з різних куточків України, цьогорічний фестиваль буде міжнародним. Крім українських діток, ми готуємося прийняти гостей із міст-побратимів Ірпеня та юні таланти з інших країн світу.

Приїхати на фестиваль в Ірпінь збираються і відомі артисти. До складу журі запрошені Олександр Пономарьов та Остап Ступка. Дітей вітатимуть гурт співаючих та танцюючих хлопців “DSIDE BAND”, учасниця ТВ-шоу “Танцюють всі” Вероніка Лук’яненко, інші популярні виконавці.

Детальніше дивіться у програмі:

Bookmark the permalink.

Comments are closed.