Влада вчиться слухати народ!

«Влада не повинна вирішувати проблеми жителів області у закритих кабінетах, необхідний прямий діалог з населенням для розуміння потреб того чи іншого регіону,» – таке повідомлення надійшло сьогодні від Київської обласної державної адміністрації.

«Потрібно ввести постійну практику спілкування з жителями Київської області, аби це було прозоро і відкрито, а не в закритих кабінетах, як усі звикли. Необхідно повністю змінювати систему спілкування влади з населенням. Люди на місцях найбільше переймаються соціальними проблемами: рівень зарплат і ціни на продукти, комунальні тарифи, екологічна ситуація. Завдання Київської обласної державної адміністрації – забезпечити гідний рівень життя населення,» – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що незабаром у області запрацює єдиний «call-центр», куди громадяни можуть звертатися будь-яким зручним для них способом, а також отримають можливість дистанційно відстежувати, на якій стадії розгляду знаходиться подана заява.

Метою створення такого «call-центру» є прагнення вищих чинів побачити проблеми простих людей, почути їх, розібратися з ситуацією на місці. Влада повинна бути доступною, а її дії зрозумілими.

Влада вчиться слухати народ!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.