ВК «Ірпінь-Молодість» став срібним призером Чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд другої ліги

18 лютого в м. Хирів на Львівщині завершився чемпіонат України з волейболу серед чоловічих команд другої ліги, де волейбольний клуб «Ірпінь-Молодість», титульним спонсором якого стала Інвестиційна група «MOLODIST», здобув почесне друге місце. Про це повідомив голова Інвестиційної ради Ірпеня Володимир Карплюк.

У фінальному турі ВК «Ірпінь-Молодість» зіграв три гри: з «ХАЕС-НАЕК» (Нетішин), де здобули перемогу з рахунком 3:2, з ВК «Садгора-Нива» (Чернівці), перемігши суперників з рахунком 3:1, та командою ВК «Придністров’я» (Тлумач) з рахунком 3:2.

Під час чемпіонату ГО нагородила лауреатів сезону особливими відзнаки, де граючий тренер команди ВК «Ірпінь-Молодість» Ігор Пінчук був визнаний кращим зв’язуючим.

Photo 2024 02 28 13 06 07

«Незважаючи на те, що ВК «Ірпінь-Молодість» не вийшла в першу лігу, хлопці показали чудову командну гру та гідні результати, поступившись суперникам, лише у фінальному поєдинку. У підсумку спортсмени вибороли друге місце і стали срібними призерами змагань», — розповів Володимир Карплюк.

Photo 2024 02 28 13 06 06

Команда ВК «Ірпінь-Молодість» була заснована у 2009 році. Протягом 15 років команда постійно оновлювалася та вдосконалювалася. У команді 15 гравців. Найстаршому – 42, наймолодшому – 16.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.