Віталій Коваленко: завдяки Володимиру Карплюку Ірпінь стає справжнім європейським містом

Організатор фольклорних фестивалів у м. Ірпінь Віталій Коваленко закликає підтримати кандидатуру Володимира Андрійовича Карплюка як людину, яка сприяє розвитку народного мистецтва і традицій.

“Завдяки старанням Володимира Карплюка, багато мистецьких колективів з творчими поїздками відвідали не одну країну. Ми можемо пишатись новими костюмами і інструментами у кожному будинку культури. І йому ми маємо завдячувати тим, що Ірпінь стає справжнім європейським містечком. 21 липня я буду голосувати за Карплюка і прошу вас зробити правильний вибір”, – зазначив Коваленко.

Нагадаємо, що за результатами соціологічного дослідження, проведеного компанією “Социс”, за кандидата в народні депутати Володимира Карплюка готові віддати свій голос 43,9% виборців.

За час роботи Володимира Карплюка бюджет розвитку Ірпеня збільшився у 40 разів. Це дало можливість усього за кілька років реалізувати в Ірпені понад 200 соціальних проектів. Зокрема, у місті облаштовано 17 зелених зон; повністю оновлено та оснащено дитячу поліклініку, мамологічний центр, збудовано нові дитячі садки та відкрито ліцей ІЛІТ, а також реалізовано ще десятки проектів в освітній, комунальній та інших галузях.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.