Висновок депутатського контролю: Ірпінь – найпрогресивніше місто Київщини

Ірпінь – наразі найпрогресивніше місто Киівщини. І висновки групи народних депутатів це підкріплюють. Вчора в УНІАН відбулася прес-конференція міжфракційного депутатського об’єднання «Депутатський контроль» на тему «Чи виконують мери Київщини свої обіцянки?».

Геннадій Кривошея доповів: «Найкраще враження викликав Ірпінь. Лише за 9 місяців роботи мера Володимира Карплюка бюджет розвитку збільшився у 4 рази – з 21 до 80 мільйонів гривень. За рахунок цього у місті активно розвивають інфраструктурні проекти, будують транспортні розв’язки. Вкрай важливо, що повністю забезпечені лікарні і поліклініки. По суті, місто вже готове після децентралізації стати центром сильної громади». Також депутат зазначив, що в місті гарно налагоджену роботу з допомоги переселенцям. Для цього створюється інфраструктура, а людям допомагають інтегруватися у міську спільноту.

Роботу мерів у «Депутатському контролі» оцінювали за єдиними критеріями. Для цього експерти організації аналізували виконання передвиборчих програм голів міст і бюджети розвитку: їх наповнення та розподіл. Також «Депутатський контроль» вивчав дані про пайову участь і загальну роботу мера у різних сферах міського господарства. Для проведення перевірки представники об’єднання виїздили на місця, спілкувалися з громадськими активістами та місцевими мешканцями.

Висновок депутатського контролю: Ірпінь – найпрогресивніше місто Київщини

Висновок депутатського контролю: Ірпінь – найпрогресивніше місто Київщини

Bookmark the permalink.

Comments are closed.