Легалізують проституцію та діяльність секс-закладів

У Раді з’явився законопроект про легалізацію проституції. Народний депутат від «Самопомочі» Андрій Немирівський зареєстрував у Верховній Раді проект закону про регулювання проституції та діяльності секс-закладів (№3139). Можливо, це пов’язано з тим, що напередодні правозахисна організація Amnesty International прийняла резолюцію про підтримку декриміналізації проституції та сутенерства.

Міліція, виявляється, теж підтримує узаконення проституції. Начальник ГУМВС України у м. Києві Олександр Терещук відзначив, що проституція в Україні існує і покривається правоохоронними органами, але з цим потрібно боротися. «Краще її легалізувати”, – підкреслив він.

За статистикою, повій найбільше у Київській області. «Найдорожчі» з них працюють у столиці. Відомий на всю столицю заклад з красномовною назвою «СосуД», знаходиться у кількох кроках від місця роботи депутатів…

Нагадаємо, що ще раніше депутат ВРУ Михайло Гаврилюк запропонував узаконити в Україні проституцію. Гроші від цієї діяльності, у разі її легалізації, будуть поповнювати бюджет, вважає нардеп. Цікаво, а скільки в Ірпені повій? І який дохід місту вони могли б принести?

d31615ce08e5fec910171ca28038219c

Bookmark the permalink.

Comments are closed.