Відсьогодні можна голосувати за проекти Громадського бюджету

Сьогодні розпочинається голосування за проекти, які були подані до Міської цільової програми “Громадський бюджет міста Ірпінь на 2016-2020 роки”.

Триватиме загальноміське голосування 9 календарних днів з 11 червня по 19 червня включно. За його результатами буде сформований відповідний рейтинг проектів. Проекти-переможці, які наберуть найбільшу кількість голосів, будуть втіленні у життя за рахунок коштів міського бюджету у 2019 році.

Нагадаємо, що жителі міста мають можливість скористатися цією можливістю й шляхом голосування обрати вподобані громадські проекти, зокрема:

– шляхом заповнення друкованої версії бланку для голосування, який можна буде отримати у Центрі надання адміністративних послуг (ЦНАП): м.Ірпінь, вул. Т.Шевченка, 2-а, І поверх;

– шляхом заповнення електронної версії бланку для голосування на сайті Ірпінської міської ради – https://irpin-budget.e-dem.in.ua/#/;

– на дому – для осіб, які не здатні самостійно пересуватись та які мають документи про визнання певної групи інвалідності.

Кожен житель міста, віком від 16 років, який зареєстрований або проживає (перебуває) на території м.Ірпінь та є громадянин України, що підтверджується офіційними документами (довідкою про місце роботи, навчання, служби чи іншими документами, які підтверджують факт проживання в місті), може особисто проголосувати за один проект в категорії до 99,9 тис.грн. і за один проект в категорії від 100,0 тис.грн до 500,0 тис.грн, але не вище 500,0 тис.грн.

Консультацію щодо участі в голосуванні можна отримати за адресою: м.Ірпінь, вул. Т.Шевченка, 2-а, Виконавчий комітет Ірпінської міської ради, відділ організаційної роботи та внутрішньої політики, каб. 32, 34, тел. (04597) 67-407, 60-132 (понеділок – п’ятниця, з 09:00 до 17:00, п’ятниця – до 15:45).

Bookmark the permalink.

Comments are closed.