В Irpen Art School відбувся день відкритих дверей

9 червня о 18:00 в Ірпені з нагоди Міжнародного Дня захисту прав дітей і Дня журналіста у приміщенні художньої школи академічного рисунку і живопису IRPEN Art-School  (вул. Центральна, 37-а, 4 поверх) відбулась святкова подія  – “День відкритих дверей як мистецький феномен”.

Кожен з гостей ознайомився з презентацією мистецькою діяльністю школи, з виставками творчих робіт (графіка, живопис, композиція) та  виставкою авторських творів на тему “Книжкова ілюстрація”. Також проводився розіграш і кожний присутній мав змогу виграти безкоштовний пробний урок або книгу “Код справжньої жінки”. Солодощі і частування були надзвичайно смачними та робили зустріч ще цікавішою. Талановитих учнів школи, які брали участь у  арт-вернісажі “Книжкова ілюстрація”, було нагороджено цінними подарунками і грамотами.

“Так само, як квітам потрібен дощ, потрібне поливання, так і молоді потрібне навчання. Добре, що у нас є така школа. Я знаю, в Ірпені є багато талановитої молоді. Таланти на цій землі зростають, використовуючи ті минулі надбання, тому що в Ірпені творило багато художників, які дарували натхнення багатьом літам. Зараз наше місто виглядає як всеукраїнський і міжнародний мистецький центр. Вже було 2 пленери, на зимовий приїхав посол Грузії. Приємно бачити, що в Ірпені одночасно скільки паростків майбутнього мистецької країни” – зазначив директор музею Анатолій Зборовський.

Ще одним почесним гостем був Сергій Перехожук, який сказав: “Дуже приємно бачити як за цих три роки зросла школа, завдяки організаторам школи. І звісно, зросли не тільки умови навчання, але й зріс рівень робіт учнів і хотілось би побажати, щоб з року в рік школа зростала, а організаторам сил і натхнення далі продовжувати цю чудову справу”.

Організатори ж побажали всім гостям розвитку і  постійного натхнення. Зростаємо творчо разом!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.