Віче у Коцюбинському: як це було

Цієї неділі у Коцюбинському відбулися загальні збори селища. У той час, як на площі перед Будинком культури зібралося кілька сотень людей, які висловили свою підтримку депутатам Коцюбинської селищної ради та партії «Нові обличчя» та реальним конкретним справам, що спрямовані на відродження та оновлення селища, позаду БК мітингувала група людей на чолі з Ольгою Матюшиною.

За словами самої екс-голови вони зібралися, щоб «прозвітувати громаді про досягнення активістів у судах, про відновлення її на посаді голови». «Партія «Нові обличчя» захопила владу у селищі і робить тут отакі речі! Такого не може бути!», – заявила депутат від БПП Ольга Червакова, обвівши поглядом відреставрований парк та красиво викладену нову бруківку. Жінка вкотре приїхала у селище руйнувати місцеве самоврядування.

13340355_10209226532771196_1726341369_o-e1464538336805

На площі під прапорами «Нових облич» про досягнення у корумпованих судах та втримання у владному кріслі будь-якими способами не говорили. Мова велася про інше, про те, що насправді важливе жителям Коцюбинського: про реставрації та оновлення доріг, тротуарів, зелених зон, огорож, під’їздів, про заміну ліфтових кабін, доведення до закінчення господарських справ, що роками були у застої.

Детальніше про атмосферу селищних зборів по обидва боки Будинку культури дивіться у сюжеті Ірпінь – ТБ.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.