Вчителька фізкультури з Ірпеня вийшла у фінал обласного етапу Всеукраїнського конкурсу

Вчителька фізичної культури Ірпінської школи №18 Наталія Бесідовська вийшла до фіналу обласного етапу Всеукраїнського конкурсу “Кращий інноваційний урок та іноваційний урок з елементами футболу”. Про це повідомили на сторінці Управління освіти і науки Ірпінської міської ради.

Наталія Бесідовська є діючою спортсменкою – гравцем ЖФК “Біличанка” та національної збірної команди України з футзалу, учасницею чемпіонату світу 2013 року. Має спортивне звання “майстер спорту України”, є 5-ти разовою чемпіонкою України з футзалу та 5-ти разовим володарем Кубку України з футзалу.

Варто зазначити, що вчителька закінчила навчання в Київській школі арбітрів та отримала ІІ категорію з арбітражу у футзалі, постійно залучається до обслуговування матчів регіонального та всеукраїнського рівнів як серед жіночих, так і чоловічих команд, є тренером з футболу RMF Social Sport School.

Крім того, Бесідовська Н.Ю. – лауреат міського конкурсу “Педагогічний дебют – 2016” та переможець міського етапу Всеукраїнського конкурсу “Інноваційний урок фізичної культури та урок фізичної культури з елементами футболу-2020.

Нагадаємо, вчитель англійської мови Ірпінської спеціалізованої школа № 2 з поглибленим вивченням економіки та права Світлана Маркелова ввійшла до ТОП-50 престижної премії Global Teacher Prize Ukraine. 

Це щорічна національна премія, заснована ГС “Освіторія” у 2017 році, її місія — підкреслити важливість педагогічної праці в Україні. 
Після визначення ТОП-50 починається етап скайп-співбесід та написання есе. Анкети фіналістів оцінюватимуть представники дружніх освітніх організацій — EdCamp, Microsoft, EdPro, !FEST/Школа вільних і небайдужих, НОВІ, Grade Education Center.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.