Василь Рибак – у рейтингу найуспішніших людей України

За версією журналу “Рейтинг” головного стоматолога Київської області Василя Рибака було визнано одним з найуспішніших людей України.

 Журнал “Рейтинг”- головний іміджевий ресурс країни, бренд №1 за ступенем довіри до експертної інформації в Україні. Читачі ділового видання “Рейтинг” мають доступ до інформації, якій довіряють лідери бізнесу і політики, видання, яке впливає на погляди і рішення найавторитетнішої аудиторії. Аудиторія журналу “Рейтинг”- перші особи, від олігархів і топ менеджерів найбільших компаній, до експертів і аналітиків. 

В інтерв’ю для журналу Василь Рибак розповідає, що переважна більшість людей не можуть платити за дороговартісну високотехнологічну операцію. “У нас склався стереотип: заощаджувати на профілактичних оглядах, а йти до лікарні коли вже “припече”. Але ж варто навпаки подбати про своє здоров’я і запобігти катастрофі, – підкреслив стоматолог.

Василь Рибак дає пораду: “Бережіть своє обличчя, бо воно –  паспорт усього організму. А раптом що – не зволікайте з часом, поспішіть до лікаря. Навіть така, як здавалось б, “дрібниця”, як зубний біль, може призвести до серйозних наслідків. І взагалі, краще зустрічатись за дружнім столом, аніж на операційному столі”.

Читайте також: Топ 5 стоматологічних клінік Ірпеня

Bookmark the permalink.

Comments are closed.