Валентина Антоненко: Володимир Карплюк, ставши народним депутатом, змінить все на краще

Директор Ірпінської спеціалізованої ЗОШ №12 Валентина Антоненко розповідає, що Володимир Карплюк – це людина, яка змінюватиме все на краще; це людина, яка може більше і потужніше працювати в межах усієї України.

“Взагалі, не люблю давати інтерв’ю, але сьогодні зроблю виняток і  з задоволенням дам його, так як говоритиму про свою школу і хороших людей. 28 серпня відбудеться знаменна подія. Нашій школі виповниться 25 років. За останні роки, достеменно змінилось наше рідно місто, наш навчальний заклад, особливо його територія”, – сказала Валентина Антоненко.

Нагадаємо, що за результатами соціологічного дослідження, проведеного компанією “Социс”, за кандидата в народні депутати Володимира Карплюка готові віддати свій голос 43,9% виборців.

За час роботи Володимира Карплюка бюджет розвитку Ірпеня збільшився у 40 разів. Це дало можливість усього за кілька років реалізувати в Ірпені понад 200 соціальних проектів. Зокрема, у місті облаштовано 17 зелених зон; повністю оновлено та оснащено дитячу поліклініку, мамологічний центр, збудовано нові дитячі садки та відкрито ліцей ІЛІТ, а також реалізовано ще десятки проектів в освітній, комунальній та інших галузях.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.