Вадима Гедульянова звільнили з посади голови Києво-Святошинської районної ради

Вадим Гедульянов більше не голова Києво-Святошинської районної ради. Дострокове припинення його повноважень вчора під час чергової сесії підтримали більшість депутатів райради. Про це повідомило інформагенство ITV.

На пленарному засіданні було вирішено включити питання про висловлення недовіри голові райради до порядку денного, адже  причин для усунення Гедульянова з посади називають чимало, зокрема і не скликання ним сесій. Останнє засідання Києво-Святошинської районної ради відбувалося ще на початку червня. Сам Гедульянов на  неофіційному засіданні не з’явився.

Для прийняття рішення щодо недовіри голові райради обрали таємне голосування. Перший раз не вдалося: лічильна комісія нарахувала більше бюлетенів, ніж присутніх депутатів. Друге голосування виявилось результативним: 26 депутатів підтримали звільнення голови, троє утримались, а один бюлетень віднесли до зіпсованих.

Особа потенційного керівника районної ради поки що невідома.

Нагадаємо, з  Вадимом Гедульяновим пов’язана ціла низка корупційних скандалів у Києво-Святошинському районі. Саме за його головування у грудні 2018 року обвалився дах спортивної школи у Вишневому. Замовником цього будівництва була районна рада. Тоді ж розгорівся скандал про харчування у школах районну, стало відомо про цілі корупційні схеми та відмивання мільйонів чиновниками ради, у той час, коли дітей у їдальнях не було чим годувати. А напередодні президентських виборів викрили сітку агітаторів від БПП. Штаб Києво-Святошинського району очолював Вадим Гедульянов.

Детальніше – у сюжеті:

Bookmark the permalink.

Comments are closed.