В передмісті столиці урочисто вручили ключі власникам квартир ЖК «Сімейний»

8 червня команда Товариства “ВІДВАЖНИХ” урочисто вручила ключі близько 100 сім’ям від квартир житлового комплексу “Сімейний”, що розташований в селищі Димер, Вишгородського району. Житловий комплекс було споруджено у партнерстві з лідером будівельного ринку Київщини Товариством «ВІДВАЖНИХ».

«Сімейний» є житловим комплексом закритого типу, споруджений з дотриманням європейських стандартів якості та застосуванням високотехнологічних методів будівництва. Будинок введений в експлуатацію та підключений до комунікацій. На території ЖК облаштовано зручний паркінг та благоустрій території. Незабаром на території встановлять власний дитячий майданчик, зону для відпочинку з мангалами та столиками.

“Житловий комплекс «Сімейний» – це не просто нове житло для наших мешканців, а початок нового, комфортного життя в сучасних умовах. Ми пишаємося тим, що змогли реалізувати цей проєкт з дотриманням високих стандартів якості та вчасно ввести будинок в експлуатацію. Нашою метою завжди було створення місць, де люди можуть жити щасливо та комфортно” – зазначив директор Товариства “ВІДВАЖНИХ” Володимир Співак

“Вручення ключів від квартир в ЖК «Сімейний» – це важливий етап не лише для наших нових мешканців, але й для всієї команди «ВІДВАЖНИХ». Ми прагнемо забезпечувати наших клієнтів не тільки якісним житлом, але й комфортними умовами для життя. Цей проєкт є підтвердженням нашої відданості своїй справі та здатності реалізовувати масштабні й амбітні завдання. Вітаємо всіх новоселів і бажаємо їм затишку та благополуччя в нових оселях!” – додав засновник Товариства “ВІДВАЖНИХ” Володимир Карплюк.

Товариство “ВІДВАЖНИХ” – група будівельних компаній, які з 2010 року успішно збудували 20 житлових комплексів, в яких проживає понад 20 тисяч мешканців. До значущих проєктів компанії у сфері нерухомості входять: ЖК «Новатор», «Варшавський Двір», «Rich Town Буча», «Буча Квартал», «Центральний Буча», «Парковий», «Лісова Буча», «Полтавський» та інші.

У 2021 році товариство на 9 місяців раніше запланованого терміну вдало здали в експлуатацію житловий комплекс «CENTRAL HOUSE» та на 11 місяців раніше вручили ключі інвесторам від квартир у «Novator Irpin». 2022 року компанія вручила ключі від ЖК «Burgundia», що також розташований в Ірпені.

Наразі, Товариство «ВІДВАЖНИХ» активно будує житловий комплекс бізнес-класу «RIVER PORT» на березі Озера Мистецтв в Ірпені, продовжуючи місію створення комфортного життя.

ДЖЕРЕЛО – https://www.brave.in.ua/news/v-peredmisti-stolytsi-urochysto-vruchyly-klyuchi-vlasnykam-kvartyr-zhk-simejnyj/

Bookmark the permalink.

Comments are closed.