В Ірпінській школі №2 знайомилися з виборами

Нещодавно учні Ірпінської школи №2 в ігровій формі знайомилися з виборами, пробували себе в ролі учасників виборчого процесу. Про це розповіла виконуюча обов’язків міського голови Ірпеня Анастасія Попсуй. 

“Починаючи з 2015 року, Ірпінська школа №2 є пілотним майданчиком міжнародного проекту “М-18 – Ми можемо більше”. У рамках цього проекту діти в ігровій формі знайомляться з виборами, пробують себе в ролі учасників виборчого процесу. У 2015 році учні цієї школи обирали мера Ірпеня, і тоді їхній вибір збігся з вибором громади, а минулого тижня, за рік до парламентських виборів, тут пройшла всеукраїнська імітаційна гра “Партія моєї мрії”, – повідомила Попсуй.

В процесі гри діти голосували як за реальні партії, так і за свої, створені під час гри. У результаті перемогу здобула дитяча партія “Різнокольорове життя” та політична партія “А”, яка обіцяє відновлення територіальної цілісності України, курс держави на євроатлантичну інтеграцію, доступні всім освіту та медицину, підтримку української мови тощо.

“Не зважаючи на молодий вік, ірпінські учні показали себе свідомими виборцями. І я щиро дякую організаторам проекту за те, що запросили нашу школу брати участь у реалізації такої цікавої та важливої ідеї”, – зазначила Анастасія Попсуй.

 
Bookmark the permalink.

Comments are closed.