В Ірпінському ліцеї проходить всеукраїнське онлайн-змагання

В Ірпінському ліцеї інноваційних технологій – Малій академії наук проходить «Smart City Hackathon 2020» – масштабне всеукраїнське онлайн-змагання, спрямоване на розробку рішень у напрямку Smart City, Sustainable City (розумне, стабільне місто). Про це розповідають у ліцеї, повідомляє Ірпінська міська рада.

Захід, який проводиться за підтримки Міжнародної академії CISCO, стартував учора і триватиме до 12 грудня включно. Він присвячений розробкам технологічних рішень, мобільних додатків, вебсервісів. У змаганні беруть участь 10 команд закладів освіти.

Як повідомляється, проєкт передбачає чотири етапи: 1-й етап проводився серед усіх команд, які виявили бажання взяти участь у «Smart City Hackathon»; 2-й етап – навчання інструкторів; 3-й етап – проведення сертифікованими інструкторами навчального курсу в освітніх закладах; 4-й етап – хакатон (спільна робота в командах над технічними новинками).

Наприкінці хакатону учасники презентуватимуть розроблені ними прототипи перед суддівською колегією, яка визначить команду-переможця та присудить призи. Експертами є засновники стартапів та фахівці з питань інновацій.

1-й етап проєкту був присвячений темі «Інфекційні хвороби: ІоТ для запобігання та профілактики».

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.