Скандальний Зіневич назвав сайт «Детектор медіа» зливним бачком

Скандальновідомий незаконний забудовник Лісової Бучі та власник інтернет-провайдера «Бест» Олексій Зіневич назвав сайт «Детектор Медіа» зливним бачком. Хоча на Київщині «зливним бачком» називають саме телеканал «Погляд», що належить Зіневичу, а самого Зіневича США позбавило візи через його причетність до корупційних земельних скандалів.

Нагадаємо, останнім часом збої у роботі “Бесту” почастішали. Кількість незадоволених користувачів значно збільшилась. Через відсутність реакції компанії вони змушені публікувати свої звернення у соцмережі.

Таку ситуацію жителі Приірпіння пов’язують це з тим, що власник “Бесту” Олексій Зіневич спрямував всі кошти на реалізацію власних політичних мотивів.

Як відомо, Олексія Зіневича та його компанію неодноразово звинувачували й у безпідставному порушенні прав споживачів. Так, у 2015 році до Антимонопольного комітету України звернувся клієнт “Бесту” Костянтин Коверзнєв з проханням відреагувати на протиправні дії монополіста. За прямою вказівкою Зіневича цьому споживачеві не надавалися інтернет-послуги, незважаючи на те, що він сплатив за них наперед. 

З “Бестом” пов’язаний скандал зі “зливом” даних абонентів. У 2014 році провайдер передав базу телефонних номерів абонентів для проведення агітації передвиборчому штабу Анатолія Федорука. У липні 2018 року ситуація з незаконним використанням персональних даних повторилася. На телефони абонентів “Бесту” розсилалися запрошення на акції, організовані Громадською ініціативою Олексія Зіневича проти чинної міської влади в Ірпені. 

Крім цього, компанія “Бест” дозволяє собі жорстоко посягати на свободу слова на Приірпінні, а сам Зіневич став найбільшим ворогом свободи слова в регіоні. У 2016 році за наказом Олексія Зіневича для користувачів “Бесту” були заблоковані сайти “Зоря Приірпіння”, “Ірпінь онлайн”, “Правда Ірпеня” та офіційний ресурс Ірпінської міської ради. Під натиском громадськості Зіневич здався та був змушений розблокувати ресурси.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.