В Ірпінській інфекційці дозволили лікувати хворих на СОVID-19

Учора Департамент охорони здоров’я КОДА погодив лікування пацієнтів з хворобою Covid-19 у реконструйованому інфекційному відділенні Ірпінської центральної міської лікарні. І вже вчора ввечері карета швидкої допомоги доставила туди першого хворого з коронавірусною інфекцією. Про це повідомив перший заступник ірпінського міського голови Олександр Маркушин.

“Це 38-річний мешканець Ірпеня. Діагноз підтверджений ПЛР-тестуванням. Стан середньої важкості. На разі він отримує симптоматичне лікування”, – розповів Маркушин.

Він також додав, що станом на сьогодні мають 2 нових випадки захворювання на Covid-19 в Ірпені. Таким чином на 17 квітня ситуація в Ірпінському регіоні така: всього зареєстровано – 192 підозри, підтверджених випадків – 18 (Ірпінь – 10, Коцюбинське – 4, Ворзель – 2, Гостомель – 2). На лабораторному дослідженні перебуває 49 зразків пацієнтів, у 125 випадках – Covid-19 не підтверджено. 

“Щиро дякую медичним працівникам за самовіддану працю і всім, хто підтримує нашу медицину. Дуже прошу мешканців регіону суворо дотримуватися карантину та без потреби не покидати своїх осель! У випадку виявлення у себе чи своїх родичів симптомів Covid-19 одразу телефонуйте своєму сімейному лікарю!”, – підсумував Олександр Маркушин.

Нагадаємо, станом на сьогодні в Україні 4662 лабораторно підтверджені випадки COVID-19, з них 125 летальних, 246 пацієнтів одужали. За добу зафіксовано 501 новий випадок.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.