В Ірпеня тепер є своя Стратегія

На сесії Ірпінської міської ради прийняли Стратегію розвитку Ірпеня до 2020 року, над якою працювали так довго. Цей документ складається з 8 пунктів і охоплює різні сфери життя міста. По кожному з цих напрямків відбувалися круглі столи, засідання комітету, консультації з фахівцям.

Стратегічне бачення міста Ірпінь – це місто здоров’я та інноваційного розвитку, безпечне, енергоефективне, комфортне місто з розвинутим бізнесом, привабливим інвестиційним кліматом та якісною інфраструктурою, місто активних молодих людей із комфортними умовами проживання, відпочинку та дозвілля.

Місто розвиватиметься за чотирма напрямками: здорове суспільство; розвиток екологічно дружнього бізнесу; безпечне, комфортне та енергоефективне місто; місто – екополіс туризму, відпочинку та розваг.

Стратегічний план буде надруковано тисячним тиражем і будь-хто може взяти примірник у стінах міськради. Останні сторінки видання будуть чистими для того, щоб громадяни мали змогу дописати свої пропозицій до плану й у зворотному режимі їх подати на розгляд міськради. «Створимо у стінах міськвиконкому скриньку для пропозицій до Стратегічного плану, – наголосив Володимир Карплюк. – Нічого нам з вами як територіальній громаді, як міській раді не заважає прийняти доповнений план економічного розвитку з пропозиціями уже безпосередньо від широкої громадськості, і не тільки фахівців».

11-08_small

Bookmark the permalink.

Comments are closed.