В Ірпені завершується турнір для молоді “Business PROFI”

В Ірпені визначені команди-фіналісти ІІ Регіонального турніру для молоді Приірпіння “Business PROFI”. Команди зустрінуться на вирішальному етапі – фінальному поєдинку бізнес-турніру у комп’ютерних аудиторіях  Університету державної фіскальної служби України 14-15 травня. Про це повідомляє Ірпінська міська рада. 

Як відомо, турнір “Business Profi” розпочався  у квітні и тривав три тижні. У результаті бізнес-симулятор ViAL+ (комп’ютерна програма, яка відтворює вітчизняне економічне середовище) визначила 20 команд, які найкраще вели онлайн-бізнес. Слід зазначити, що жодна команди  не зійшла з дистанції, навіть ті, хто мав найнижчі місця в рейтингу. Грали  усі 74 команди  до кінця.

Ініціатором проведення бізнес-турніру стала  Компанія інтелектуальних технологій  у партнерстві з Ірпінською агенцією розвитку. Ініціативу Агенції вже вдруге підтримав міський голова Володимир Карплюк  та управління освіти та науки  Ірпінської міської ради.

Переможців буде визначено 16 травня, а вже у четвер, 17 травня, відбудеться урочисте нагородження у актовій залі Ірпінської міської ради.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.