В Ірпені з’явився міст закоханих

Тепер в Ірпені є свій міст закоханих. Це пішохідний міст, який нещодавно було зведено на оновленій набережній вздовж річки Ірпінь. Про це розповів Дмитро Христюк на своїй сторінці у соцмережі. 

“Сьогодні, в день Віри, Надії і Любові, закладено нову прекрасну традицію, яку, упевнений, залюбки підхоплять щасливі ірпінці. На пішохідному мосту, який нещодавно було зведено на набережній вздовж річки Ірпінь, з’явився перший символ міцного кохання, родинної єдності і вірності – замок зі словами “Господь з’єднав нас”, – повідомив Дмитро Христюк.

Саме такі навісні замки із різноманітними надписами у багатьох містах України і Європи розміщують закохані пари. В Ірпені такою парою стали Євген Огурцов та Альона Радчук, котрі саме сьогодні поєднали свої долі. 

“Долучаючись до усіх щирих і добрих привітань, які сьогодні почули молодята, бажаю на все життя зберегти незатьмарене кохання, трепетне, бережливе ставлення один одного, народити і виростити щасливих і здорових дітей, прожити життя в мирі і достатку! А ірпінців запрошую долучитися до нової традиції і залишити на знак своїх найкращих почуттів власний навісний замочок кохання!”, – підкреслив Христюк. 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.