Топ-7 служб доставки питної води в Ірпені

Сьогодні більшість людей намагаються слідкувати за своїм здоров’ям і знають, що запорукою хорошого самопочуття і зовнішнього виду являється якість споживаної води. Лікарі рекомендують щоденно вживати як мінімум 1,5 л води. Безумовно, це повинна бути чиста і корисна для здоров’я вода. На жаль, вода з під-крана не відповідає цим вимогам, саме тому кореспонденти “Правди Ірпеня” підготували підбірку служб доставки води в Ірпені.

1. Оазис

Компанія Оазис є постачальником питної води по всій Україні, зокрема і в Ірпені. Продукт цієї компанії – це кристально чиста артезіанська вода, яка добувається з свердловин глибиною 120-160 м Юрського геологічного періода в екологічно чистих районах. По своїм характеристикам і технології очистки води компанія оазис відповідає самим жорстким критеріям якості. Оазис має такі переваги: використовує сучасне обладнання для очистки і розливу, 6 ступенів захисту якості, доступна ціна води, безкоштовна доставка  7 днів в неділю в 3 зміни, доставка питної води уже в день замовлення, , цілодобова робота call-центра, можливість замовлення онлайн та з допомогою Android и IPhone, доставка в зручний час, акції для постійних клієнтів.

Контакти:

Телефони: 585-33-35, 067 405 53 38, 093 322 92 92

Сайт: http://oasiswater.com.ua/ru/

 2. Здорова вода

Воду у компанії “Здорова вода” можна як замовити з доставкою, так і самостійно набрати чистої, здорової води в свої ємності через розливний пункт, який знаходиться біля парку “Центральний”. Вода на розлив в Ірпені – це можливість самостійно підійти до офісу і набрати ту кількість води, яка вам потрібна зараз, без будь-яких обмежень. Для очищення води в Ірпені компанія використовує фірмове обладнання Екософт і 9 різних фільтрів очищення. Ця вода має всі необхідні сертифікати якості, тому вона не тільки чиста, але і корисна для будь-якого віку!

Контакти:

Телефони: 098 303 00 05, 099 5555 000, 073 165 05 55

Сайт: http://voda-irpin.com.ua

3. “Небесна криниця

Вода “Небесна Криниця” – це природна артезіанська вода, яка видобувається з унікального Сеноманського водоносного горизонту, який сформувався льодовиками близько 0,5 млн років тому. Тому вода за своїм складом і смаком схожа на талу воду. Виробництво води здійснюється на двох сучасних заводах недалеко від Києва. Перше виробництво з артезіанською свердловиною глибиною 112 м знаходиться в екологічно чистому районі Київської області – селі Тарасівка Києво-Святошинського району. Друге новітнє виробництво зі свердловиною 128 м відкрито в грудні 2016 року в селищі Ворзель – улюбленому курорті киян. Показники якості води зі свердловин щодня контролюються як власними фахівцями компанії, так і 5-ю незалежними лабораторіями. Керуючись цими даними, була налаштована система очищення води, яка дозволяє отримати м’яку питну воду з оптимальним вмістом мінералів і мікроелементів, яка підходить для вживання всім категоріям населення. Вода дуже смачна за рахунок збалансованого складу мінералів і відсутності в ній шкідливих домішок і зайвих солей. Вода рекомендована для щоденного споживання: для пиття, приготування гарячих напоїв і страв.

Контакти:

Телефони: (044) 362 87 12, (097) 748 54 48

SMS замовлення: (097) 748 54 48

Сайт: http://www.krinitsa.com.ua/

4. Місцеве джерело

Продаж чистої води “Місцеве джерело” проходить за адресою вул. Ленінградська, 8а (біля “Фуршету” та “Нової пошти”). Якщо Ви дійсно хочете отримати чисту воду, поліпшити своє здоров’я і якість своєї їжі, то Вам до Місцевого джерела. “Місцеве джерело” – вода для щоденного вживання, проходить 7 ступенів очищення. Розлив води відбувається на очах покупця, на 100 відсотків гарантує від фальсифікації.  Вода має відмінний смак і високу якість.

Контакти:

Телефон: 0669085223

Сайт: http://chistavoda.biz.ua/

5. Вода Clearwater

ClearWater є відомою компанією, що займається доставкою очищеної бутильованої води.  Вони пропонують жителям України бездоганно чисту і свіжу питну воду, що відповідає сучасним європейським стандартам якості. Завод, який видобуває і розливає екологічно чисту воду, знаходиться в селі Києво-Святошинського району з чудовим назвою Мила. Глибока свердловина (126 м) розташована в місці, на сотні кілометрів вище якого немає жодного підприємства, що забруднює ґрунт і, відповідно, підземні води. Це особлива санітарна зона, до якої згідно з міжнародними стандартами має доступ тільки персонал самого підприємства. Питна вода на початковому етапі проходить обробку та знезараження ультрафіолетом, так як жоден водойму або родовище не гарантують повну безпеку для здоров’я і стерильність. Далі відбувається процес багаторівневої фільтрації. В результаті клієнти компанії отримують чисту і якісну воду.

Контакти:

Телефон: 0443913030

Сайт: clearwater.ua/

6. Вода Darvoda

“Дар вода” – м’яка природна питна вода, яка має в своєму складі природний кремній, фтор і кальцій. Вода призначена для щоденного використання в сирому вигляді і приготування їжі і напоїв. Особливостями виробництва є по- перше те, що схема обробки води дозволяє зменшити вміст заліза і регулювати жорсткість води; по-друге при дбайливому очищенню дозволяє зберегти всі природні елементи. На кожному технологічному етапі використовується ультрафіолетове знезараження води. Під час розливу води у виробничому відділенні працюють бактерицидні опромінювачі, призначені для дезінфекції повітря в приміщенні.

 

Контакти:

Телефони: 097278 98 23, 093 071 12 32

Сайт: https://darvoda.ua

7. Вода Vesna

Натуральна, освіжаюча вода з глибини артезіанської свердловини Сеноманського водоносного горизонту. За своєю структурою Vesna максимально схожа з молекулами води, які містяться всередині людської клітини, а тому ідеально засвоюється і підтримує оптимальний водно-мінеральний баланс. Вода TM “Vesna” – це артезіанська вода Юрського геологічного періоду, здобута в еко-зоні Конча Заспа, м.Українка зі свердловини глибиною 160 метрів і яка пройшла багаторівневу очистку на сертифікованому сучасному обладнанні, що гарантує стовідсоткову безпеку та найвищу якість води TM “Vesna” . В процесі доочистки цілком зберігається молекулярна структура артезіанської води. Містить оптимальну кількість мікроелементів, вміст солі і луги, а також м’яку структуру. Володіє чудовим смаком, а завдяки своїм фізичним властивостям застерігає від серцево-судинних захворювань.

Контакти:

Телефон: 067 555 88 77

Сайт: http://vesna-water.com.ua

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.