В Ірпені виділили майже 80 млн. грн. на будівництво нового корпусу школи №1

Сьогодні виконавчий комітет Ірпінської міської ради затвердив проєктно-кошторисну документацію будівництва нового корпусу Ірпінської спеціалізованої загальноосвітньої школи художнього профілю №1 ім. А. С. Макаренка. На це планується виділити з міського бюджету 79 млн 996 тис. грн. 

Про це повідомляє Інформаційне агентство ITV.

Перший заступник міського голови Олександр Маркушин зазначив, що проєкт будівництва пройшов державну експертизу. Посадовець нагадав, що новий шкільний корпус буде розрахований на 870 учнів. 

Раніше повідомлялося, що міська влада планує збудувати його до початку навчального року й відкрити 1 вересня. У триповерховій будівлі буде 27 класів. Проєктанти врахували вимоги щодо інклюзивності простору – діти з особливими потребами зможуть комфортно пересуватися приміщенням. 

Крім того, як повідомляється, на сьогоднішньому засіданні виконкому було затверджено проєктно-кошторисну документацію ще цілої низки ремонтів, реконструкцій і будівельних робіт у місті, зокрема:

  • капітальних ремонтів доріг по вулицях Степанівській і Університетській (від буд. 57/1 до буд. 57-а), у провулках Надсонова (від вул. Лисенка до буд. 8) та Північному (від вул. Університетської до буд. 12), тротуарів по вулицях Покровській, Котляревського, Українській і в провулку Північному, пішохідного переходу біля буд. 11 по вул. Григорія Сковороди, дитячого майданчика по вул. Гайдамацькій, мереж зовнішнього освітлення по вул. Незалежності та мереж електропостачання й зовнішнього освітлення Центру стерилізації тварин;
  • реконструкцій зовнішньої водопровідної мережі у пров. Північному, самопливного каналізаційного колектора на території комбінату “Перемога” та системи управління насосного обладнання каналізаційної насосної станції-8 по вул. Соборній;
  • будівництва зовнішніх інженерних мереж водопроводу й каналізації, зовнішніх інженерних електромереж і споруд для енергоживлення та освітлення по вул. Незалежності, а також паркану на тій же вулиці.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.