В Ірпені впорядковують контейнерні майданчики для сміття

У дворах комунальних багатоквартирних будинків продовжуємо впорядковувати контейнерні майданчики для сміття. 

“Чистота в місті починається з чистоти кожного двору. Саме тому у дворах комунальних багатоквартирних будинків продовжуємо впорядковувати контейнерні майданчики для сміття. Протягом місяця працівники УЖКГ “Ірпінь” облаштували вже сім нових огороджених майданчиків – вул. Садова, 47, вул. Гагаріна, 15 та 17, вул. Українська, 80а, вул. Северинівська, 131 та 136, Тургенівська, 104б”, – написав на своїй публічній сторінці у соцмережі ірпінський міський голова Володимир Карплюк. 

За словами мера, будуть зроблені ще шість – по вул. Северинівська, 11 та 121, вул. Антонова 6а, вул. Соборна, 1/1, вул. Покровська, 2. Зараз ведуться роботи на вулиці Ветеранів Афганістану, 18.

“Такі майданчики не лише естетично покращують вигляд двору і спонукають мешканців підтримувати порядок, а й полегшують роботу комунальних служб. Крім цього, при впорядкуванні майданчиків, обов’язково міняємо старі зношені контейнери на нові. Цього року замінили уже близько 50 контейнерів і стільки ж плануємо ще оновити. Прошу мешканців Ірпеня не бути байдужими і спільно підтримувати чистоту у рідному місті”, – розповів Карплюк.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.