В Ірпені відзначили учителів року

Сьогодні, 13 листопада 2019 року, в Ірпінському ліцеї інноваційних технологій відбувся міського етапу Всеукраїнського конкурсу “Учитель року – 2020”.

Про це повідомляється на офіційній сторінці Управління освіти і науки ІМР у соцмережі.

Конкурс проходив у двох номінаціях: “Історія” та “Зарубіжна література”. Оцінювалися конкурсні випробування компетентним журі, у складі якого були представники Ірпінського регіону та Вишгородського району: працівники управління, науково-методичного центру, учителі-методисти та керівники методичних об’єднань. 

Як повідомляється, конкурсанти представляли себе у трьох випробуваннях: фрагмент уроку, “Методичний практикум” та “Майстер – клас”.

За результатами підрахованих конкурсних балів переможцями стали: Козак Іван Федорович – учитель історії Ірпінської ЗОШ №13 та Харітоненко Леся Анатоліївна – учитель зарубіжної літератури Ірпінського НВО “ІЛІТ – МАН”. Лауреатами конкурсу стали: Шевченко Ліна Вікторівна – учитель історії Новопетрівської ЗОШ №1 Вишгородського району та Івановсько Наталія Василівна – учитель зарубіжної літератури Ірпінської ЗОШ №18.

“Дякуємо всім учасникам конкурсу за творчість, оптимізм, позитивні емоції, можливість побачити нестандартні підходи, інноваційні методики, за найцінніші хвилини спілкування та обміну досвідом!
Бажаємо переможцям гідно представити місто на обласному етапі конкурсу! Велика вдячність адміністрації ліцею за відмінну організацію та допомогу в проведенні даного заходу”, – зазначили на сторінці Управління освіти і науки ІМР.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.