В Ірпені відзначили освітян за учнівські перемоги (відео)

Одні за одними вони виходять на зіркову доріжку і піднімаються на «Освітній Олімп Ірпеня». Вони — це освітяни Ірпінської громади. В Ірпені заклали традицію урочистої церемонії нагородження вчителів та керівників навчальних закладів й позашкілля у роботі з дітьми.

Юлія Устич, заступниця Ірпінського міського голови:

«У нас був нелегкий, найтяжчий на сьогоднішній день навчальний рік. Те, що ви зробили за цей рік, перебуваючи у різних куточках України і навіть не України, — знайшли можливість вийти дистанційно, навчати наших учнів, а головне — ви підготували наших переможців до призових місць в олімпіадах, як обласних так і всеукраїнського рівня».

Кажуть, успіх педагогів оцінюється в досягненнях  їхніх вихованців. За цей навчальний рік вчителі ірпінських шкіл разом із позашкіллям підготували учнів до найрізноманітніших творчих і наукових змагань різного рівня. У підсумку діти принесли своїм закладам майже  сотню переможних місць. За результатами цих досягнень  грошовими сертифікатами були нагороджені десятки вчителів і їхні зіркові вихованці.

Наталія Шмарко, педагогиня-організаторка Ірпінського академічного ліцею:

«Це все моя команда. Команда нашого ліцею «Джура». Ми посіли призове місце в обласному конкурсі – огляді ватр для команд «Джур» і тому ми тут присутні».

Безпрецедентною була цього року перемога команди Ліцею інноваційних технологій у Всеукраїнському конкурсі програмістів.

Іван Нечипорук, вчитель інформатики та програмування ІЛІТу:

«У нас стовідсотковий результат. Це перший раз за всю історію Ірпеня, коли один заклад з однієї дисципліни отримав чотири переможці на обласному етапі».

Марія Гостін, в.о. директора Ірпінського ліцею інноваційних технологій:

«Все-таки у нас Ліцей інноваційних технологій і я думаю, це та ніша, яку ми маємо займати. І ми її займаємо!».

Один із найвизначніших здобутків в галузі освіти приніс цього року Ірпеню багаторічний лідер  вчительсько-учнівських досягнень ліцей «Лінгвіст». Цього року  він став найкращим закладом освіти  України у номінації «Виховання національної еліти — запорука майбутнього розвитку українського суспільства».

Олег Білорус, начальник Управління освіти і науки ІМР:

«Якщо ми говоримо про заклади освіти, то слід відмітити ліцей «Лінгвіст», а також наш Ірпінський ліцей інноваційних технологій як такі, які мають найкращі результати серед переможців та призерів учнівських олімпіад».

А щоб ірпінські вчителі  змогли й надалі зміцнювати свій  професійний потенціал, від Товариства «Відважних» їм вручили сертифікати на участь в освітніх семінарах.

Володимир Співак, СЕО Товариства «Відважних»:

«Ми завжди, як товариство «Відважних», підтримуємо освіту у місті й надалі будемо підтримувати. Я дуже вдячний вам, що ви залишилися у місті Ірпінь, що ви не поїхали до Польщі, Німеччини навчати там дітей, а залишилися у складний період у нашому місті. І ми, як команда «Відважних», дуже вам за це вдячні».

В Управлінні освіти кажуть, в громаді  кожна школа, кожен вчительський колектив заслуговує на подяки і відзнаки. Сьогодні ж відзначають кращих із кращих.

Олександр Пащинський, депутат Ірпінської міської ради:

«Це вперше у нашому місті проводиться такий захід. Там, де ми саме так відзначаємо наших директорів шкіл, викладачів, педагогів і дітей, які перемогли на українських, на регіональних конкурсах. Це, звичайно, дуже велика подія в нашому місті, я вважаю підтримка наших педагогів наших дітей, які навчаються – це дуже важливо».

Олександр Маркушин, Ірпінський міський голова:

«Я впевнений, в Ірпені ми будемо давати найкращу освіту дітям і усі з Київської області будуть хотіти навчатися саме в Ірпені. Бо освіта — це найголовніше. Дуже вам дякую за роботу від себе, від нашої управлінської команди, ми вами дуже пишаємося».

Bookmark the permalink.

Comments are closed.