В Ірпені відкрили розкішний спорткомплекс!

З нагоди Дня фізичної культури і спорту в Ірпені відбулося урочисте відкриття нових спортивних майданчиків Ірпінської дитячо-юнацької спортивної школи, яка знаходиться на вулиці Пролетарській, 40. Помітно, що турбота про здоров’я молоді є одним із основних пріоритетів роботи сьогоднішньої міської влади: у парку ім. Правика було встановлено тренажери,  інтенсивно відбуваються ремонти спортзалів у школах, у парку «Перемога» на днях з’явився Workout-майданчик для молодих спортсменів, а незабаром нас очікує відкриття нового стадіону на БКЗ!

Реконструйований спортивний комплекс Ірпінської ДЮСШ складається з футбольного (64 х 34 м.), баскетбольного (30 х 18 м.) і волейбольного полів (24 х 15 м.), тенісного (33 х 18 м.) та гімнастичного майданчиків (9 х 20 м.).

На сьогоднішньому святі були присутні делегації з багатьох країн світу, мер Ірпеня Володимир Карплюк, заступник голови КОДА Дмитро Христюк (дворазовий Чемпіон світу з бойового самбо серед професіоналів, Майстер спорту міжнародного класу з бойового самбо, Заслужений тренер України), голова Київської обласної Федерації футболу Олександр Тютюн та багато інших.

Варто відмітити, що чоловіки залишаються хлопчиками, не зважаючи на всі посади і звання. Вони кинулися на новесеньке футбольне поле у чому були – суворих костюмах і дорогому взутті. Декому навіть вдалося шляхом неймовірних зусиль забити свій перший гол. Щастя переповнювало сьогодні всіх! Фотозвіт дивіться тут.

DSC03790

Bookmark the permalink.

Comments are closed.