Ще 4 школи повністю готові до 1 вересня!

Чим ближче до 1 вересня, тим більше шкіл активно діляться ремонтними успіхами:

1)      Ірпінська спеціалізована загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №12 готова зустріти своїх вихованців у світлих та затишних класах, адже капітально відремонтовано 10 класних приміщень та кабінет фізики, косметичний ремонт виконано у 35 класах та їдальні, пофарбовано панелі і підлогу у спортивній залі, придбано нові меблі та технічне обладнання, реконструйовано методичний кабінет іноземних мов.

 

2)      Ірпінська загальноосвітня школа І ступеня № 16 провела всі необхідні роботи щодо підготовки закладу до нового навчального року. Косметичні ремонти були проведені у всіх класних приміщеннях: підклеєні та переклеєні шпалери, облаштовані панелі, закуплено новий тюль, пофарбовано підлогу. Побілено фасад та пофарбовано фундамент будівлі.

 

 

3)      Ірпінську загальноосвітню школу І-ІІІст. №5 зусиллями батьківської громади, педагогічного та технічного персоналу підготовлено до початку занять. У навчальних кабінетах, спортивному залі та коридорах школи проведені косметичні ремонти, здійснено реконструкцію опалювальної системи у кабінеті зарубіжної літератури, а в кабінеті англійської мови – капітальний ремонт. Підготовлені приміщення для майбутніх першокласників: у 1-А класі, який буде навчатися за програмою «Інтелект України», встановлено мультимедійне обладнання; учні 1-Б класу, за рахунок державних коштів, забезпечені комплектом нових парт та навчальною дошкою. Оновили «зелену зону» школи – фойє, для відпочинку школярів.

 

4)      В Ірпінській загальноосвітній школі І ступеня №11 протягом літнього періоду було проведено ряд заходів щодо ремонту та облаштуванню приміщень школи: проведено косметичні ремонти класних приміщень, переклеєно шпалери. В коридорі зроблено капітальний ремонт, побілено фасад школи, поремонтовано східці біля їдальні. А також приведена в належний стан пришкільна територія – пофарбовано огорожу, ігровий майданчик, викошено траву.

 

Джерело: https://www.facebook.com/IrpinOsvita

Bookmark the permalink.

Comments are closed.