В Ірпені відкрилася перша “східна” кав’ярня

В Ірпені відкрили незвичайну кав’ярню “Гюррем”. Власником її є переселенка з Луганська, а нині – успішна підприємниця Олеся Василець.

Особливістю кавових напоїв у кав’ярні “Гюррем” є те, що зерна для виготовлення еспресо двох сортів – арабіка-робуста 80/20 та моносорт – закуповуються в єдиного в Україні постачальника натуральної італійської кави “Romanessi”. А для поціновувачів вишуканого латте та капучино приємною новиною є те, що кав’ярня “Гюррем” використовує молоко “Lactel” 2,5% жирності з вітаміном D. Це молоко українського виробництва з тривалим терміном зберігання та неперевершеним ніжним смаком вершків, яке буквально розчиняється в роті.

Окрім кави та східних солодощів у кав’ярні “Гюррем” можна посмакуватишоколадними тістечком “Брауні” з сиром дорблю, із пліснявою та вишнями. Тістечка виготовляються на основі спресованого шоколадного масла та натурального бельгійського молочного шоколаду. Ціни на солодощі коливаються від 12 до 45 гривень. А ціни на каву – від 12 до 30 гривень.

Найближчим часом у кав’ярні “Гюррем” планується представлення унікального авторського напою “Гризельда”, рецепт якого тримається у суворому секреті.

“Ми не просто пригощаємо ірпінців смачною вишуканою кавою, ми даємо їм можливість відчути справжній смак Сходу, смак довершеного та незабутнього враження від вживання кави завдяки якісному продукту та любові, яку ми вкладаємо в нашу справу. Кожен ковток кави “Romanessi” у нашому закладі насичений любов’ю”, – розповідає засновник і директор кав’ярні “Гюррем” Олеся Василець.

Нагадаємо, що бренд “Гюррем” – це мережа бізнесів, яка складається з мережі школи східних танців “Гюррем”, дві філії з яких діють в Ірпені, тренінгового центру “Кришталь” із мікробізнесу для приватних підприємців, а тепер уже от і кав’ярні.

Кав’ярня “Гюррем” знаходиться в Ірпені за адресою: вул. Антонова, 8-А (колишня Ленінградська площа, де раніше зупинялися автобуси на Київ, біля магазину “Watsons”).

Bookmark the permalink.

Comments are closed.