В Ірпені відбувся тренінг під гаслом “Дихай!Дій!Твори!”

В Ірпені відбувся тренінг на тему “Соціальна згуртованість, мобілізація внутрішньо переміщених осіб. Проектна діяльність та розвиток громади”. Про це повідомляє “Ірпінь цікавий”. 

У тренінгу взяли участь начальник відділу культури, національностей та релігій ІМР Євгенія Антонюк, директор Ірпінської дитячої музичної школи Наталія Дидикіна, директор бібліотеки Олена Циганенко, директор музею Анатолій Зборовський, представники громади. Президент ВГО “Федерація розвитку франчайзингу” Олег Лащук і координатор з міжнародних питань ГО “Поруч” Арсен Келічавий на завершенні вручили учасникам тренінгу міжнародні сертифікати.

За три дні учасники тренінгу напрацювали низку екологічних та культурологічних заходів, які об’єднані робочою назвою “Дихай! Дій! Твори!”. Після написання заходів і кошторису, перевірки і затвердження, громада отримає відповідне обладнання і матеріали для реалізації задуму. Загальний кошторис проекту не перевищує 300 000 грн.

Реалізація проектів розпочнеться наприкінці червня 2017 р. і завершиться в червні наступного 2018 р.

На місцевому рівні до впровадження грантового проекту в життя долучилися БО “Фундація добрих справ”, Ірпінська міська рада та “Irpin Development Agency”.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.