Факультет податкової міліції запрошує на навчання

Пройшовши непростий, але успішний шлях Університет ДФС України із багаторічною історією став унікальним вищим навчальним закладом початку третього тисячоліття. Окрасою та гордістю Університету є факультет підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції. Це навчальний підрозділ, який не має аналогів в Україні. Факультет створений з метою підготовки висококваліфікованих кадрів для забезпечення економічної безпеки держави. В самому серці офіцерської еліти здобули вищу освіту тисячі фахівців своєї справи.
Сферою діяльності випускників факультету є виявлення, розкриття та попередження злочинів у сфері фінансів.
Навчання на факультеті здійснюється за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти в галузі знань – 08 «Право», спеціальністю – 081 “Право”, спеціалізаціями «Фінансові розслідування» та «Митна безпека». За другим (магістерським) рівнем вищої освіти в галузі знань – 08 «Право», спеціальністю – 081 «Право», спеціалізаціями «Адміністративна та кримінально-процесуальна діяльність”, «Адміністративна та кримінально-процесуальна діяльність» з поглибленим вивченням іноземної мови, «Правове забезпечення митної безпеки». До освітніх програм підготовки здобувачів вищої освіти включені як юридичні, так і фінансово-економічні та спеціальні дисципліни.
Структуру факультету утворюють 4 кафедри, до складу яких входять висококваліфіковані науково-педагогічні працівники із значним стажем практичної та наукової роботи. Діяльність кафедр забезпечена спеціалізованими класами, навчальними лабораторіями, полігонами, які повністю відповідають вимогам щодо підготовки фахівців з фінансових розслідувань та митної безпеки.
​Курсанти знаходяться на повному державному забезпеченні. Вони проживають в комфортному гуртожитку, мають триразове харчування, забезпечені грошовим утриманням та форменим одягом протягом усього періоду навчання.
​Нині, у часи змін та радикальних економічних реформ, діяльність служб, які займаються економічною безпекою, набуває особливої актуальності, адже саме вони здатні виконати важливе державне завдання протидії економічної злочинності, а факультет є тим потужним навчальним підрозділом, що готує справжніх професіоналів здатних витримати серйозну конкуренцію та влитись в ряди майбутніх фахівців з фінансових розслідувань.
​Запрошуємо всіх до нашої великої, дружньої родини. Адже саме Ви – майбутнє економічної безпеки нашої держави!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.