В Ірпені відбулася конференція для лікарів

Нещодавно на базі Ірпінської міської поліклініки за участю лікарів-гінекологів та сімейних лікарів відбулася конференція на тему: “Фетоплацентарна недостатність (ФПН). Клініка. Діагностика. Лікування”. Про це повідомляється на офіційному сайті Ірпінської міської ради.

Майбутнім мамам фахівці порадили: “Не ігноруйте поради лікарів!” Це дасть змогу мінімізувати ризики, пов’язані з вагітністю та пологами, народити здорову дитину та відчути радість материнства.

Як відомо, ФПН є важливим домінуючим синдромом, який пов’язаний зі змінами в системі мама – плацента – плід. При ФПН страждає плід, до нього поступає зменшена кількість кисню та харчових речовин. Ось чому, відповідно до алгоритму дій, при змінах стану здоров’я майбутніх мам, зниженню активних рухів плоду (в нормі за дві години жінка повинна відчувати 10 активних рухів плоду) їм необхідно звернутися до свого лікаря акушер-гінеколога жіночої консультації. А вже лікар вирішує: чи дообстежити та пролікувати жінку в амбулаторних умовах, в іншому випадку направити жінку на відповідне дообстеження та лікування в акушерський стаціонар.

Image4

Bookmark the permalink.

Comments are closed.