В Ірпені відбулася презентація IV каталогу робіт “Намальований Ірпінь”

Фото: Світлана Шилова

В Ірпені презентували четвертий каталог, надрукований за мотивами художнього пленеру «Намальований Ірпінь». Традицію збирати художників у місті творчості і натхнення було започатковано рівно два роки тому. Про це повідомило інформагентство ITV.

До нового каталогу увійшли роботи створені в Ірпені навесні цього року. Художній пленер зібрав чималу кількість людей – понад 40 художників. Митці прибули з України, Азербайджану, Литви, Німеччини, Словаччини.

Поряд з знаменитими художниками, вже не вперше, працювали і вихованці Irpin art school. Для них це перетворюється в добру традицію працювати з майстрами пліч-о-пліч і переймати досвід від старшого покоління.

За словами директора Irpin art school Євгенії Харгрі вибух емоційний і неймовірний, а враження яке учасники утримують від пережитих моментів спілкування з художниками – це шось неймовірне

Цього року на обкладинці розмістили картину з Центральним будинком культури Ірпеня і це не випадково.

«На першій сторінці ми бачимо заклад культури – це вперше. Я думаю, що це певний символ, адже нещодавно презентували ще один проект – художньої галереї і так само багато мистецьких проектів заплановано на найближчий час. Фішка цього каталогу, що він символізує розвиток мистецтва і культури в Ірпені»,- розповіла начальник відділу культури та релігій Ірпінської міської ради Євгенія Антонюк.

Детальніше в сюжеті:

Bookmark the permalink.

Comments are closed.