В Ірпені відбудеться VII Чемпіонат Світу з футболу серед українських діаспорних команд

4 липня в Ірпінській міській раді відбулося засідання робочої групи щодо організаційних питань проведення VІI Чемпіонату Світу з футболу серед діаспорних команд. Про це повідомляє Ірпінська міська рада. 

VІI Чемпіонат Світу з футболу серед діаспорних команд відбудеться з 19 по 25 серпня 2018 року в м. Ірпінь.

Керівництво проведенням змагань здійснюється Міжнародним Об’єднанням Українських Громад “Четверта Хвиля” (далі МОУГ “Четверта хвиля”), Міністерством молоді та спорту України, Ірпінською міською радою, Київською обласною державною адміністрацією, управлінням спорту Київської обласної державної адміністрації, Федерацією Футболу України (далі – ФФУ), Київською обласною федерацією футболу (далі КОФФ) та за сприяння Національного Олімпійського Комітету України (далі – НОК України) і Світового Конгресу Українців (далі – СКУ).

Варто зазначити, що раніше такі чемпіонати постійно проходили на території західної України. Минулого року у змаганнях взяли участь 8 команд з Австрії, Іспанії, Молдови, Білорусії, Румунії, Ізраїлю, Польщі, Німеччини, Латвії, Литви, Естонії. В Ірпені очікується значно більше гостей – і не тільки гравців, а й уболівальників.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.