В Ірпені відбудеться тренінг для активної молоді

16 – 18 травня в Ірпені відбудеться триденний базовий тренінг “Молодіжний працівник”.  Організовує захід Ірпінська молодіжна громадська рада.

“Ми часто полемізуємо на тему участі молоді в суспільних процесах, активно обговорюємо взаємодію державних та молодіжних громадських інституцій, розводимо демагогію, що молодь – це майбутнє нашої держави і тд… Але по факту – досить мало реальних платформ, діяльність яких спрямована на роботу з молоддю. Не на дітей, а саме на молодь. Цікаво, що в прогресивних європейських країнах на кожному підприємстві працюють молодіжні працівники, які займаються виключно питанням молоді.
Дуже класно, що кілька років тому за підтримки Програми розвитку ООН України та у співпраці з Міністерством молоді та спорту України й Державним інститутом сімейної та молодіжної політики з’явилась національна програма “Молодіжний працівник”. А ще приємніше те, що Ірпінській молодіжній громадській раді вдалось залучити цю програму в наше місто”, – написала на своїй сторінці у соцмережі голова молодіжної громадсбкої ради Олена Рожанська. 

Запрошуємо всіх молодіжних лідерів та держслужбовців до участі! Реєстрація за посиланням.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.