В Ірпені відбудеться зустріч з Героєм України Володимиром Жемчуговим

10 грудня о 15:00 в читальному залі міської бібліотеки Ірпеня пройде зустріч з Героєм України Володимиром Жемчуговим  в рамках проекту “Бранці Кремля”. Про це повідомив  голова Громадської ради учасників АТО при міському голові Ірпеня Антон Головенко.

В рамках зустрічі відбудеться презентація документальної стрічки Бранці Кремля та проведення відкритого мікрофону, де кожен присутній матиме змогу поставити своє запитання та поспілкуватись з Володимиром Павловичем. Також, наприкінці зустрічі учасники матимуть змогу отримати інформаційні матеріали.

“Шановні Ірпінчани, наша організація, Рада ветеранів АТО, запрошує Вас на зустріч з Героєм України, людиною, яка свого часу вела партизанську війну проти російських окупантів, бранця кремля, який зміг вистояти і не відмовитися від своєї Батьківщини, Володимира Жемчугова, всі пам’ятають по сюжету де він, втративши кінцівки рук, з впевненістю відповідав кремлівському пропагандисту, що українці своїх не покидають”,- написав Антон Головенко на своїй сторінці у соцмережі.

Володимир Жемчугов – учасник супротиву російської агресії. З травня 2014 року – організатор та активний учасник руху опору проти російської окупації на Луганщині. З 29 вересня 2015 року по 17 вересня 2016 року знаходився у полоні бойовиків так званої “ЛНР”. У полон потрапив з важким пораненням внаслідок підриву на розтяжці. Активний учасник державних та волонтерських заходів в Україні та за кордоном, зокрема проводить військово-патріотичні лекції-бесіди зі студентами, школярами, курсантами, військовослужбовцями.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.