В Ірпені триває масова вакцинація проти COVID-19

В Ірпені другий день поспіль на базі Ірпінської школи №17 працює центр вакцинації, де кожен охочий може отримати щеплення від коронавірусу. Все, що потрібно для того, щоб отримати захист – це паспорт, підписана згода та максимум пів години вільного часу . Реєстрація на території Ірпінської громади – не обов’язкова. З охочими вакцинуватися працює фахова бригада міського центру первинної медико-санітарної допомоги. 

Вакцинують Коронаваком. Це – китайська вакцина, схвалена Всесвітньою організацією охорони здоров’я. І, як кажуть медики, одна з тих, які найлегше переносяться. 

В обідній час у центрі вакцинації – майже без черг. Охочих отримати щеплення від коронавірусу в Ірпені виявилося менше, ніж очікували лікарі.  

Центр вакцинації в Ірпінській школі №17, що на вулиці Тищенка, працюватиме ще сьогодні, у суботу, 19 червня, з 9 до 16 години. Всі, хто отримає тут щеплення, за три тижні отримають другу дозу вакцини. Медики закликають аквізуватися і у долучитися до створення колективного імунітету проти коронавірусу. 

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.