В Ірпені стартувала обласна спартакіада

Сьогодні на центральній площі міста відбулося офіційне відкриття 6-тої обласної спартакіади серед обласних, міських, районних, сільських та селищних рад Київщини.

До Ірпеня з’їхались команди Баришівської, Броварської, Бородянської , Києво-Святошинської, Макарівської, Рокитнянської, Сквирської районних рад, Березанської, Броварської, Бучанської, Білоцерківської, Обухівської, Ірпінської міських рад.

З нагоди відкриття порадував своїм виступом ансамбль барабанщиць “Литаври” Ірпінського економічного коледжу.

“Я дуже радію, що тут зібрались представники влади, які піклуються і надалі будуть піклуватися про розвиток культури і спорту на Київщині. Київщина завжди славилась, що тут народжувались і виростали чемпіони. Депутати районних, міських, селищних та сільських рад повинні показувати приклад, як портібно займатись фізичною культурою і спортом, вести здоровий спосіб життя”, – розповів перший заступник ірпінського міського голови Дмитро Христюк.

Перший заступник голови КОДА Володимир Майбоженко наголосив, що сьогодні всі команди зібрались, аби відстояти позиції і принципи своїх громад. Як відомо, учасники змагатимуться у різних видах спорту: шахи, шашки, настільний теніс, дартс та перетягування канату. За першість змагатимуться і депутати Ірпінської міської ради. Змагання відбуватимуться на базі Ірпінської ДЮСШ, в міській бібліотеці та центральній площі міста.

О 14.30  на центральній площі Ірпеня відбудеться оголошення та нагородження перемоців спартакіади. З нетерпінням очікуємо на результати змагань!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.