В Ірпені спеціально розхитують ситуацію щодо Будинку письменників – Літвинов

Начальник управління інфраструктурного розвитку, інвестицій та ЖКГ Андрій Літвинов вважає, що в Ірпені спеціально розхитують ситуацію щодо Будинку творчості письменників. Таку позицію він висловив на своїй сторінці у соцмережі.

“Хтось хоче розхитати ситуацію щодо Будинку письменників. Всі живемо, гуляємо по місту і бачимо в якому вона стані. Що краще для міста захаращена занедбана територія з сміттям, будівлями, які потребують серйозного ремонту, шприцами і навіть кублом гадюк (яке розворушили працівники КП “Ірпіньзеленбуду” під час прибирання та санітарної обрізки дерев) чи можливо все ж таки гарний парк з відремонтованими історичними будівлями, в якому ми всім містом будемо гуляти? Питання риторичне. Але чудово розуміємо, що для ревіталізації цієї території потрібно шукати кошти, тому невелику частину буде передано інвестору”, – заявив Літвинов.

Очільник управління звертається до так званих “активістів” і просить їх не розповсюджувати “чорнуху і небилиці”.  “Два слова хочу додати про деяких писак, які вже “роздули” цю тему та пишуть чорнуху і небилиці. Можливо, коли розворушили кубло гадюк, вони запереживали за своїх друзів та теж почали пирскати отрутою)) Така собі захисна реакція))”, – зазначив Андрій Літвинов.

Як відомо, нещодавно Національна спілка письменників України підписала договір про співпрацю з Ірпінською міською радою, за яким вже цього року розпочнеться реконструкція Будинку творчості письменників. Як відомо, за задумом міського голови Володимира Карплюка, будинок Спілки письменників має перетворитися на літературно-туристичну принаду Ірпеня. Про це він неодноразово наголошував у своїх виступах і заявах.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.