Депутати Коцюбинської селищної ради вимагають проведення сесії

Час минає, але одне залишається незмінним – друга сесія в Коцюбинському. Вже 1,5 року в селищі не можуть відкрити 3 сесію, обрати виконавчий комітет й остаточно затвердити положення щодо роботі профільних комісій.

Цю закономірність можна було подолати 13 квітня на запланованому засіданні селищної ради, проте в очільниці Коцюбинського Ольги Матюшиної погіршилось самопочуття. Принаймні, так вона сказала. Напередодні, 12 квітня, вона звернулась до мешканців з повідомленням, що сесія переноситься і пообіцяла, що вже наприкінці квітня вийде розпорядження про скликання нового засідання.

В понеділок, 24 квітня, Ольга Матюшина повернулась з лікарняного й зайняла своє робоче місце, проте жодного документу чи інформації щодо проведення сесії досі немає.

“На сьогодні маємо фактично заблоковану роботи ради, адже немає ані секретаря, ані сформованого виконавчого комітету. Нагальні питання селища не вирішуються, а, отже, розвиток селища повністю зупинено. Я зараз навіть не пригадаю, коли була остання сесія… Депутатський корпус сьогодні (ред.: 25 квітня) зареєстрував офіційне звернення з проханням скликати нарешті сесію. Сподіваємось, це буде зроблено в найкоротший термін, тим паче, що голова обіцяла провести сесійне засідання щойно вийде з лікарняного – наприкінці квітня”, – повідомляє депутат Коцюбинської селищної ради Катерина Ющенко-Корбут.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.