В Ірпені розпочався Форум М18

Сьогодні, 30 листопада стартував Форум М18. Про це повідомив секретар Ірпінської міської ради Андрій Літвинов.

В ньому беруть участь діти і молодь, молодіжні організації, школи, депутати Ірпінської міської ради, представники влади, бізнесу, ЗМІ.

За словами Андрія Літвінова, під час виборів явка на дільниці складає орієнтовно 40%. А потім 60%, які не прийшли, сидячи перед телевізором чи у соцмережах, кажуть, що “все не так”. 

“Форум М18 – це майданчик для формування активної громадсько-політичної свідомості у молоді. Велика надія на нашу молодь та сподівання, що вони змінять нашу країну та будуть справді свідомими громадянами. Дякую організаторам та всім депутатам, які знайши сьогодні час та підтримали мололіжний проект. Дякую нашій чудовій та активній молоді”,- написав Андрій Літвинов.

У програмі передбачено понад 15 інтерактивних форм роботи і майданчиків на вибір учасників, в т.ч. пленарні засідання, тематичні дискусії, діалоги, різноманітні майстер-класи, квести, мистецькі виступи та презентації.

Упродовж дня: виставка-презентація організацій, що орієнтовані на дітей і молодь (дитячі центри, студії, фонди, програми обміну, громадські організації тощо), можливих донорів для підтримки молодіжних проектів, соціальних ініціатив, до яких можуть долучитися діти і молодь.


Нагадаємо, форум М18 проходить за підтримки міжнародного проекту “Ми можемо більше! Для активної участі молоді в Східній Європі”, що реалізується ГО «Агенція розвитку освітньої політики» у співпраці з DRA за фінансової підтримки МЗС Німеччини (Auswärtiges Amt) та в партнерстві мережі М18 в Ірпені ( сш №2, сш №17, рада учнівського самоврядування) за сприяння Ірпінської міської ради.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.