В Ірпені розпочато роботу з конструювання LEGO-роботів

Цього року благодійний фонд LEGO Foundation виділив грант для українських шкіл на участь у програмах FIRST LEGO League та FIRST LEGO League Junior. Однією з десяти щасливих володарок професійних конструкторів LEGO стала Ірпінська школа №2.

5LLZeELscuI

Міжнародна програма сворена для того, щоб надихнути дітей на заняття наукою та сучасними технологіями. І, судячи з відгуків учнів та вчителя, така робота йде їм на користь. “Дана програма засвоюється дітьми дуже добре, бо вони змалку складають LEGO. Крім того, вони вивчають навіть програмування, щоб запрограмувати робота”, – вчитель інформатики Руслан Андрієвський.

Програми розраховані на дітей віком від 6 до 9 та від 9 до 16 років. Їх  суть полягає у тому, що діти все роблять самостійно під наглядом вчителя.

Кожного року команди дітей вивчають якусь проблему. Цьогорічна тема – “Пліч-о-пліч з тваринами”. Далі конструюють робота та материзовані  LEGO-моделі та готують представлення на міжнародному чемпіонаті. Важливим моментом є той, що діти працюють в команді.

Детальніше – в сюжеті Ірпінь ТБ:

Bookmark the permalink.

Comments are closed.