Програма новорічно-різдвяних свят в Ірпені

Впродовж місяця новорічно-різдвяних свят ірпінців чекає багато цікавих заходів: центральна ялинка міста зустріне своїх гостей на оновленій площі, світлиця Святого Миколая відкриє свої двері для малечі у приміщенні міської бібліотеки, у місті знову пройде вже традиційний Фестиваль “Андріївські вечорниці в Ірпені”, буде започатковано новий благодійний фестиваль “4 Friends fest”. Про це повідомляє Ірпінська міська рада. 

15439772_1072796242845842_2327956444196555453_n

17 грудня о 9:00 в Центральному будинку культури (вул. Соборна, 183) відбудеться Благодійний фестиваль” 4 Friends fest”. У рамках фестивалю планується низка заходів, зокрема: конкурс-фестиваль “TELENTTIME”, “Крихітка на мільйон”, благодійний ярмарок, фото-зона, зустріч з Святим Миколаєм, фестиваль вуличної їжі.

Напередодні Дня Святого Миколая 18 грудня о 14:00 на партерній площі по вул. Т.Шевченка проходитиме культурно-мистецька акція “Ой, хто, хто Миколая любить”. Цього дня буде відбуватися незвичайне дійство: відкриття світлиці Святого Миколая. Також в центрі Ірпеня відбудеться фестиваль талантів “Співай Ірпінь” та благодійна акція “Діти-дітям”.

Для шанувальників українського фольклору 24 грудня о 12:00 в Центральному будинку культури (вул. Соборна, 183) відбудеться традиційний Фестиваль “Андріївські вечорниці в Ірпені”. Це своєрідні виступи-змагання колективів художньої самодіяльності Київської області з вокально-театралізованими програмами. Барвисте вбрання, яскраві постановки, національний колорит, український гумор створюватимуть особливу атмосферу новорічно-різдвяного свята.

25 грудня о 17:00 на партерній площі по вул. Т.Шевченка відбудеться відкриття центральної ялинки міста Ірпеня. Запалення вогнів на центральній ялинці, флеш-моб Дідів Морозів, вручення подарунків зі скриньки дитячих мрій, дитяча анімаційно-розважальна програма – і це ще далеко не вся програма заходів, яку готують для ірпінців організатори.

У Новорічну ніч, 1 січня, заходи розпочнуться о 01:30 біля центральної ялинки міста Ірпеня на партерній площі по вул. Т.Шевченка.

9 січня о 12:00 в актовій залі Ірпінської міської ради (вул. Шевченка, 2-а) відбудеться традиційний Фестиваль “Різдвяна зірка”. А 15 січня о 16:00 в актовій залі Ірпінської міської ради (вул. Шевченка, 2-а) – Міжконфесійний різдвяний концерт.

Світлиця Святого Миколая працюватиме у фойє Центральної міської бібліотеки (вул. Шевченка, 3) щоденно з 18 грудня по 15 січня за окремим графіком. Тут наймолодші ірпінці матимуть можливість зустрітися зі Святим Миколаєм, взяти участь у розважальній програмі, різноманітних майстер-класах.

Також для дітей та дорослих щоденно з 25 грудня по 15 січня біля центральної міської ялинки відбуватимуться розважально-анімаційні заходи.

Новими вогнями засяяла центральна вулиця міста – вул. Т.Шевченка прикрашена в єдиному стилі.

У програмі новорічних та різдвяних святкувань заплановано безліч цікавих заходів в Ірпені та Приірпінні. Тож, слідкуйте за програмою!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.