В Ірпені розпочали сезон покосу трави на вулицях міста

Працівники КП «УЖКГ “Ірпінь”» не сидять склавши руки, а швидко приступають до роботи. Розпочинають покіс із центральних вулиць міста.

«Як правило, в’їзні частини ми косимо в першу чергу для того, щоб було приємно заїжджати в наше місто і бачити, що все охайно, все покошено», – розповів заступник директора КП «УЖКГ “Ірпінь”» із питань благоустрою міста Дмитро Сухомлин.

Покіс трави – справа регулярна: не рідше двох разів на місяць. Території, звичайно, масштабні, але комунальники роботи не бояться. Як от Юрій Валентинович. Уже другий рік поспіль він косить траву по всьому місту. Каже, що йому таке заняття не набридає, а, навпаки, подобається.

Без сумнівів, попрацювати є де. УЖКГ відповідає за всі вулиці міста, навіть попри те, що косарів не вистачає. Зараз в Ірпені працює всього 10 робітників. А окрім планових територій їм часто доводиться впорядковувати те, що мали б зробити мешканці біля своїх приватних будинків.

«Згідно з рішенням Ірпінської міської ради, кожен приватний сектор повинен обслуговувати територію біля себе, не чекати, що хтось викосить. Ми стараємося косити, але ми не в силах підкошувати під усіма парканами», – зазначив начальник дільниці благоустрою КП «УЖКГ “Ірпінь”» Олексій Розмаїтий.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.